Uroš nije želeo da oprosti Nenadu sve izrečene uvrede, pa je odlučio da pravdu potraži na sudu.

Za vreme učešća u „Eliti“, Nenad Aleksić Ša i Uroš Stanić su se često sukobljavali, prilikom čega je reper svom cimeru izgovarao teške reči. 

Foto: Tanja Andric

 

Stanić je uvek bez dlake na jeziku komentarisao Nenadov i Mionin odnos, što je Aleksića nerviralo, pa je napadao Uroša. 

Kap koja je prelila čašu je bilo sinoćno Nenadovo gostovanje u emisiji „Narod pita“, gde nije imao baš lepe reči sa Stanića. Uroš se sada oglasio na svom Instagram profilu i tom prilikom je rekao da je tužio repera, a pored toga je napisao da i njegova majka planira da tuži Aleksića. 

Foto: Instagram printscreen/urosstanicus

 

– Pored mene koji sam te već tužio, tužiće te i moja mnajka koja je prolila mnogo suza zbog zvreda koje si joj izgovarao! Jedva čekam da te postavim na svoje mesto smradu – napisao je Uroš. 

Nenadova majka se uključila u program uživo, pa počela da jeca: Reper pobledeo kada joj je čuo glas

sledeća vest

TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam!

Live TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam!

Ko je izvršio teroristički napad i ubio jednog policajca i ranio drugog. Ilegalni kanali svakako postoje, tu se valja sve i svašta. Postoji dosta crnih ruta na našim prostorima. Srbija više nije toliko bezbedna od terorista. Na ovu temu u „Otvorenom studiju“ govorili su advokat Nebojša Perović, bivši protivterorista Radomir Počuča i Avram Izrael, inženjer telekomunikacija.

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)

Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u „Info danu“ govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

Da li kolega sme koleginici da kaže da je lepa? Burna debata u Pokušaj Trampovog ubistva je izveden u organizaciji Vučić smeta svima u okruženju jer je pomerio granice integriteta! Kome smeta što se ne odričemo braće preko Drine? (VIDEO)

Originalni tekst