Zlata Petrović uživa u svom malom raju u lijepom dijelu Mirijeva, koji je uredila po sopstvenom ukusu. Stan Zlate Petrović prostire se na dva nivoa, a pjevačica u njemu živi sa sinom Jovanom.

Prostrani dnevni boravak je Zlatin omiljeni dio stana. U sklopu njega nalazi se velika, komonta garnitura, na kojoj dočekuje goste, ali zna i sama ili sa mlađim nasljednikom da se zavali i uživa u nekom dobrom filmu.

U produžetku je trpezarija sa stolom za ručak koji je uvijek spreman da bude u „funkciji” pošto je Zlatino pravilo da iz njene kuće niko gladan ni žedan ne može da izađe.

Shodno tome i kuhinja je opremljena po njenim potrebama i ukusu, a koristi je često. Na brzinu zna Zlajka da zasuče rukave i spremi neko ukusno jelo za drage goste.

Za ljubitelje drugih pića, tu je bife sa najrazličitijim izborom aperativa i alkoholnih napitaka koje je pjevačica donosila iz svih dijelova svijeta poslije nastupa.

Na spratu dupleksa nalaze se kupatilo, garderoberi i spavaće sobe.

Zlata u svojoj kući ima kutak za molitve, koje svakodnevno radi, ujutru i uveče. Tako se opušta, pronalazi svoj mir u tome.

U drugom kraju stana je i traka za trčanje. Iako nije svaki dan u upotrebi, pjevačica kad poželi da se otarasi nekog kilograma viška, koji zna možda da se desi poslije proslava ili nekih obilnih slavlja, pjevačica zna pola sata do 45 minuta da provede vrijeme u trčanju.

Takoreći, izlazak iz svoje oaze joj nije potreban ni za šta.

(Express / svet-scandal.rs)

Originalni tekst