Marija je ispričala da se mnogo promenila otkako je postala majka, kao i da je sada svesna šta znači bezuslovna ljubav.

Marija Šerifović je u decembru prošle godine pomoću surogat majke dobila sina kojem je dala ime Mario.

Pevačica je sada gostujući u jednoj emisiji progovorila o majčinstu i svom nasledniku. 

Foto: Foto: e-stock

 

– Mario je sjajan, on je divan dečak. Snalazimo se sjajno. On je malo biće sa karakterom koji mi se dopada, ako je osam sati budan, sedam se smeje – rekla je Marija, koja je potom otkrila da li ju je majčinstvo promenilo.

– Ako je on trebao da se desi da se ja promenim, onda neka je. Sada je svima jasno šta znači album i pesma „Dolazi ljubav“. E sada kreće turneja, i sve što sam zamislila, sprema se za koncert u Zagrebu – rekla je Marija.

Foto: RTS prntscreen

 

Pevačica je zatim priznala da li će voditi sina na predstojeću turneju. 

– Razmišljam se da li da vodim sina sa mnom, ali još je on mali. Međutim moram da kažem od kada snimam „Zvezde Granda“ ponovo, stalno me nešto žulja i zovem Veru da vidim kako mi je sin. Moram da se zahvalim svima koji su mi slali poruke i podršku koju sam dobila od ljudi. Mnogo mi to znači – rekla je Marija u emisiji „Premijera- Vikend specijal“.

sledeća vest

Vesti

Biznismen priznao: Podmitio Apsolutna pobeda SNS u Ubu!

Politika

Apsolutna pobeda SNS u Ubu!

Na izborima za savete Mesnih zajednica koji su danas održani u Milorcima, Joševi, Raduši i Šarbanama kandidati koje podržava Srpska napredna stranka osvojili su svih 12 mandata.

Vukosavljević: Vojnomedinska akademija, 180 godina ozbiljnog rada - korona najveći izazov

Društvo

Vukosavljević: Vojnomedinska akademija, 180 godina ozbiljnog rada – korona najveći izazov

Vojnomedicinska akademija mora biti najbolja da bi bila u društvu najboljih, ističe načelnik te ustanove prof. Miroslav Vukosavljević, dodajući da su 180 godina za njih ozbiljne godine rada. Navodi da je najveći izazov u bliskoj prošlosti i karijeri bila korona. VMA ima oko 1.500 medicinskih sestara i ostalih tehničara, a u ovoj godini planirano je da posao dobije više od 220 novih zdravstvenih radnika.

Hobi pretvorio u unosan biznis! Nećete verovati od čega Saša pravi drške za noževe (FOTO) Opšta bežanija iz lažne države, škole ostaju bez đaka i nastavnika: Albanci u panici, nema im spasa!

Originalni tekst