Andreana je jednom prilikom priznala da nosi perike, ali ne zbog lošeg kvaliteta svoje kose ili zbog nedostatka, već kako bi uštetdela na vremenu koje bi potrošila na odlaske kod frizera:

e-stock

Rado nosi perike… Andreana Čekić

– Kao prvo, zato što mogu. Kao drugo, zato što tako štedim na vremenu. Zato što se danas perike nose iz zabave, a, ne daj Bože, zbog bolesti! Kao treće, zato što je to ‘must-have’ (engl. morate imati, trend). Uostalom, kada mogu Kardašijanke, mogu i ja – objasnila je pevačica pre nekoliko godina svima onima koji su se pitali zbog čega stalno nosi perike.

printscreen instagram/andreanacekic

Ne voli da troši vreme… Andreana

Čekićeva je sada otputovala na odmor u Dubai odakle se javila u kupaćem kostimu, ali i u prirodnom izdanju, kakvu je retko viđamo.

Pevačica je spakovala kofere posle dužeg vremena, ako je suditi prema onome što je napisala na društvenim mrežama, odlučila je da sebi malo priušti odmora.

Na račun njenog izgleda nizali su se mnogobrojni pozitivni komentari, a njeni fanovi su konačno imali prilike da vide, kako zaista izgleda njena prirodna kosa, ali i lice koje nije našminkano.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst