Relja Despotović, koji je javnosti poznat kao Seksi iz grupe Crni Cerak, u vezi je s koleginicom Anastasijom Ićurup, nekadašnjom takmičarkom Zvezda Granda.

Njih dvoje su svoj ljubavni odnos započeli prije mesec dana, a upoznali su se tokom ljeta. Pjevačica je imala dosta zakazanih nastupa na Crnogorskom primorju, gdje se nekoliko puta srela s reperom, koji je zajedno s kolegama iz Crnog Ceraka često imao ugovorene tezge u blizini mjesta na kojima je pjevala i Ićurupova.

Foto: Kurirtv
Foto: Kurirtv

Anastasija i Relja prvo su počeli da se druže, a kako prenose mediji varnice između njih brzo su se upalile. Njih dvoje uživaju u vezi i odlično se slažu, a pjevačica je potvrdila ova saznanja:

“Relja i ja smo dovoljno u vezi da bismo ušli u neki emotivniji odnos. Upoznali smo se sasvim slučajno i tada su nastale obostrane simpatije. Lijepo nam je, dosta smo slični i to bi bilo to što bih rekla. Ostalo bih zadržala za sebe”, rekla je pjevačica, dok je njen partner Relja, zvani Seksi otkrio kako je izgledalo upoznavanje:

“Upoznali smo se ljetos u Budvi i tu smo se malo dopisivali. Više sam ja nju muvao i ‘napadao’ nego ona mene. Poslije nekog vremena vidjeli smo da prijamo jedno drugom i stupili smo u vezu”.

Anastasiju je javnost zapazila tokom takmičenja u Zvezdama Granda, koje je svojom odlukom napustila zbog skandala s pojedinim članovima žirija. Ona se u jednoj emisiji posvađala sa Anom Bekutom zbog kostima koji je nosila.

(express/mond)

The post STALA NA BINU POLUGOLA I SMUVALA REPERA: Seksi Crni Cerak u vezi sa Anastasijom “Spopadao sam je” appeared first on Express.

Original Article