Pevačica je u tajnosti otišla na remont silikona i premijerno je na letovanju u Dubaiju pokazala novo poprsje.

Dara Bubamara ponovo je povećala grudi i ugradila “osmice”! Pevačica je u tajnosti otišla na remont silikona i premijerno je na letovanju u Dubaiju pokazala novo poprsje.

Foto: Prntscreen

 

– Dara je oduševljena novim silikonima! Iako sada ima gigantske grudi, kičma je nimalo ne boli. Rekla mi je da su joj silikoni teški “samo” kilo i šeststo! Htela je da ima najveće grudi na estradi, pa je za njih iskeširala 4.500 evra. Remont nije radila u Srbiji, već u Turskoj, kazala mi je da su tamo najbolji hirurzi. Iako je smršala i doterala telo do savršenstva, svi gledaju u njene nove silikone! To joj nimalo ne smeta – priča pevačicina drugarica i dodaje da je Dara otišla na odmor i tamo fotografisala nove silikone:

Bubamara je u Dubaiju i za sedam dana je ponela čak deset novih kupaćih kostima! Planira da se u svakom fotografiše za društvene mreže. Ona je pred odmor nadogradila i kosu, pa je rekla da mora da se fotografiše svaki dan kako bi pokazala i novu frizuru i novo poprsje!


Pevačica je nedavno izjavila i da joj smeta što se stalno piše o njenom izgledu:

– Svi samo pišu da je Dara kupila ovo ili ono, Dara se skinula… Šta nekog briga da li ja imam nove grudi ili ne?! Meni je bitno da sam zadovoljna sobom, a to da li je nešto staro ili novo ne treba nikoga da zanima!

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst