Trener Crvene zvezde Vladan Milojević odbio je da direktno odgovori na pitanje ko je kriv za prvi gol Bode Glimta u prvom duelu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, u kojem su Norvežani savladali srpskog šampiona s rezultatom 2:1.

ШТА ТРЕБА, ДА ГА ОБЕСИМО НА ТЕРАЗИЈАМА? Тренер Звезде грми после пораза у Норвешкој

FOTO: FK Crvena zvezda

Opšti utisak bio je da pojedini igrači, pre svega u odbrani, nisu bili dorasli zadataku protiv norveškog šampiona, međutim, ni ovoga puta Vladan Milojević „nije dao na svoje igrače“. Na konferenciji za medije bio je vrlo zaštitnički nastrojen prema svima njima, počevši od golmana Marka Ilića. Na pitanje da li je krivac za gol, burno je reagovao:

– Vi stvarno tražite od mene da kažem ko je kriv, da pričamo o ‘streljanju’. Nije niko kriv, ja sam kriv za sve! Da li je neko primio loše ili odigrao, nemojte, molim vas… Ja ću vam odgovoriti, nemam problem, ali zašto koristimo te reči. Da li bi trebalo da ga obesimo i stavimo na Terazije. Ja sam najodgovorniji, ja pravim taktiku i stavljam igrače u tim. Imam puno poverenje u njih – poručio je Milojević.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Ista situacija bila je i na pominjanje bekova – pošto je novinar ocenio da su bili „jako loši“? I tu je Milojević reagovao defanzivno od starta: 

– Šta to znači, bili su jako loši? Ne možemo da sedimo na tribini i kažemo da su jako loši ili nisu jako loši. To su momci koji su davali sve od sebe. Mimović je budućnost Zvezde, dao je gol. Imamo Seola i Rodića, oni daju maksimum. Nekada vam protivnik ne dozvoljava. Seol je desnonog, a igra na levoj strani.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Revanš utakmica plej-ofa za plasman u Ligu šampiona igra se u sredu, 28. avgusta, u Beogradu.

BONUS VIDEO: ORI SE STADION: Pesma navijača Zvezde ne prestaje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst