Kako već tradicija nalaže, u novogodišnjem dvobroju Nedeljnika Dragoljub Draža Petrović, pravi magistar i lažni doktor astrologije, ponudio je svoju prognozu događaja za 2022. godinu i to za veliki broj javnih ličnosti u Srbiji. Mi smo izdvojili astrološka predviđanja za Aleksandra Vučića, Anu Brnabić i Gorana Vesića.

ALEKSANDAR VUČIĆ – Vaša je želja da od Srbije napravite Rio, jedan od najlepših gradova na svetu, i da ga locirate u blizini Loznice. Pokušajte da rudnik litijuma prebacite iz Gornjih Nedeljica u Donje Nedeljice, zato što se ovi iz Donjih Nedeljica uopšte ne bune, za razliku od ovih iz Gornjih. Ako se pobune i u Donjim, prebacite rudnik u Srednje Nedeljice. Zbog građana koji se sve češće bune blokirajući auto-puteve, razmišljajte da zatvarate auto-puteve umesto što ih otvarate, jer su oni mnogo korisniji kada su zatvoreni. Kupite Instagram, to vam je razvojna šansa da jedini objavljujete šta jedete na Instagramu.

ANA BRNABIĆ – Razmišljajte da počnete da pijete pivo ispred lokalnih prodavnica. Tamo će najbolje razumeti vašu jasnu i preciznu rečenicu, vaše logične teorije zavere i vaš smisao za humor. Kad već počnete da pijete pivo, izbegavajte da pijete pivo po Gornjim Nedeljicama.

GORAN VESIĆ – Otvarajte naloge na svim društvenim mrežama, jedino izbegavajte naloge za hapšenje. Ako postanete gradonačelnik Beograda, budite sami sebi zamenik, jer od vas boljeg zamenika nema.

Kako je Draža predvideo razvoj situacije u 2022. godini za druge aktere političkog i javnog života u Srbiji, “od ulaska Šolaka u polje Đilasa”, do Novaka Đokovića i Veljka Lalića, čitajte u novogodišnjem dvobroju Nedeljnika.

Izvor: Nedeljnik

Ljubav na beogradski način: Karleuša u šetnji sa ;enciklopedijom znanja& Goranom Vesićem

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)