Porodicu Marine Tucaković kao da prati neka zla kob.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulovićiznenada je danas preminuo, Kako su preneli domaći mediji, Radulović je preminuo u Izraelu, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici.

Izgleda kao da porodicu Aleksandra Fute Radulovića i Marine Tucaković prati neka zla kob. Oni su pre 14 godina izgubili prvog sina Miloša, prošle godine je nas je nakon duge borbe sa opakom bolešću naputila Marina, da bi sada preminuo i njihov drugi sin Milan. 

U jednom od svojih intervjua, Marina je svojevremeno rekla da nikada nije želela da vidi rezultate sa obdukcije prvog sina, jer joj to nije bitno.

MIlan Radulović, Milana Laća Radulović
foto: Ana Paunković

Nisam želela da vidim rezultate obdukcije. Šta mi to znači? Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo… Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam sa tom decom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo – pričala je Marina. 

Kao kaže, posle njegove smrti pala je u veliku deresiju i trebalo joj je dosta vremena da se oporavi.

Marina Tucaković, Futa, Aleksandar Radulović Futa
foto: ANA PAUKOVIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ako je neko bio uz tu decu, posebno uz Miloša u tim situacijama, onda sam to bila ja. Ja posle njegove smrti nisam radila nekoliko meseci  – pričala je Tucakovićeva.

Originalni tekst