Šta se sve ovog vikenda dešavalo u svetu fudbala teško da se pamti u tako kratkom vremenskom roku.

ШТА СЕ ОВО ДЕШАВА У ФУДБАЛУ?! Један дао два аутогола за секунд, други шутнуо лопту и нокаутирао двојицу саиграча (ВИДЕО)

Foto: A. Ilić

„Novosti“ su vas već izvestile o neverovatnom pogotku sa celog terena, ali to je „ništa“ naspram urnebesnih scena na druga dva terena.

Recimo, na meču rezervne ekipe Reala iz Madrida, desilo se da jedan od aktera postigne dva autogola za sekund.

Kako?

Pa, baš kada je nespretno slao „pravu“ loptu u mrežu, još jedna mu je doletela sa tribina (neko od navijača je želeo da ometa igru), a tragičar je i tu loptu poslao iza leđa sopstvenog golmana.

Evo kako je to izgledalo:

Sa druge strane, smešna scena desila se i u Škotskoj.

Tamo Rendžers (poput Seltika) većinu svojih rivala nokautira, ali ovoga puta su to igrači Hibernijana sami sebi uradili.

Jedan šut, a dva pogotka u glavu, i to klupskih kolega:

BONUS VIDEO: Dragan Stojković Piksi otvorio teren u Nišu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

DA LI ĆE BAJNA SEZONE IPSVIČA IMATI SREĆAN KRAJ? Traktoristi se uzdaju u podršku na Portmen roudu protiv razigranih svetaca

RUSI ZATEČENI: Najveća zvezda Rusije rešila da se preseli u Srbiju i tu živi, evo i zašto

RUSI ZATEČENI: Najveća zvezda Rusije rešila da se preseli u Srbiju i tu živi, evo i zašto

Rusija je, otkako je počeo rat u Ukrajini u februaru 2022. godine, zemlja u vezi sa kojom se najnovije svetski važne vesti mahom tiču ili detalja iz pomenutog vojnog sukoba, ili sankcija koje „zapadni deo“ civilizacije sprovodi protiv Ruske Federacije. Sport nije od toga izuzet, ali jedan Rus, i to najslavniji kog su imali kada se o fudbalskim golovima radi, rešio je da se doseli u Srbiju – i da tu podiže porodicu.

01. 04. 2024. u 16:24

Originalni tekst