Aleksandra Prijović održat će večeras prvi, od tri velika solistička koncerta u Areni. Kako je i sama u ranijim izjavama isticala da je još kao djevojčica sanjala da će jednog dana stati na tu scenu, a veliku zahvalnost za podršku koju su joj pružali na tom putu duguje svojoj porodici.

Svima je poznato još od takmičenja „Zvezde Granda“ da je Aleksandra talenat za muziku naslijedila od majke Borke Mihajlović koja je godinama radila kao pjevačica.

Prija nikada nije krila da joj je majka bila veliki oslonac kada je počela da se bavi muzikom, kao i baka i deda sa kojima je odrasla. Iako su joj roditelji razvedeni, mlada pjevačica imala je podršku i od oca Nedeljka koji je kćerki pritekao u pomoć u svim bitnim momentima.

Jednom prilikom su majka i kćerka zajedno stale pred kamere, a tada su otkrile šta najviše vole da rade kada vrijeme provode zajedno. Kako Aleksandra sada ima puno poslovnih obaveza, ipak uspijeva da odvoji vrijeme za najmilije.

– Volimo da pijemo kafu i da puno pričamo. Imamo puno tema naravno, glavna tema je mali Aleksandar – rekla je Borka i otkrila kako provodi vrijeme sa unukom:

– Ja se sa njim najviše igram, on je jedno zabavno dijete, dobro dijete koje ne plače. Uvijek je nasmijan i raspoložen. Kad god mogu ja dođem kod njih, trudim se da to bude što više.

(Express/Espreso)

Originalni tekst