Suzana Jovanović odlučila je da obraduje publiku novih osveženjem starog hita koji publika više od deset godina obožava da sluša.

Supruga Saše Popovića, Suzana numeru “Tvoj pogled”, objavila je davne 2002. godine, kada je postala veliki hit, međutim pevačica je nikada nije eksranizovala, sve do sada.

Foto: ATA Images

 

Pevačica je odlučila da je pravo vreme da snimi i spot za šta je angažovala svog dugogodišnjeg saradnika i prijatelja Dejana Milićevića koji je još jednom pomerio granice krativnosti.

Foto: Dejan Milićević

 

– Hrabra žena koja je ulogu spremačice prihvatila bez razmišljanja. Retko ko bi se usudio, ali ona je samosvena i hrabra – napisao je Dejan najavljujući izlaka novog projekta na kome mu je bila čast da radi.

Foto: Dejan Milićević

 

Nakon izlaska spota pristigao je veliki broj komplimenata na kojima se Jovanovićeva javno zahvalila.

Foto: Dejan Milićević

 

– Dragi moji! Hvala vam ne predivnim rečima, zbog vas sam i uradila ovaj spot, za sve stare i nove generacije koje dolaze i koje će tek da slušaju i gledaju spotove za moje stare i nove pesme! Puno vas volii ljubi zauvek vaša Suzana – istakala je pevačica.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst