Ćerka Harisa i Meline Džinović poznata je po provokativnim fotografijama, a sada je otišla i korak dalje.

Đina Džinović, ćerka folk pevača i njegove bivše supruge, modne kreatorke aktivna je na društvenim mrežama više nego ikad.

Ona često deli momente iz svog života, a neretko su to i fotografije u kupaćim kostimima. Ovoga puta Džinovićeva naslednica uslikala se u bikiniju koji otkriva previše.

Foto: Printscreen/Instagram/djinadzinovic

 

Kako će roditelji regaovati na ove njene objave ne znamo, ali se zna da pevač ne gleda blagonaklono na njene internet aktivnosti. Naime, Haris je više puta isticao kako on ne odobrava njene provokativne objave na društvenim mrežama, ali ne može ništa protiv toga.

Među komentarima na njenu objavu bilo je onih koji su oduševljeni njenim izgledom, ali i onih koji se ne slažu da treba da ga na ovaj način pokazuje javno.

Foto: Printscreen/Instagram/djinadzinovic

 

Đina je, inače, od prošle godine u vezi sa izvesnim Andrejem, a čini se da im je u vezi baš sve potaman, pa je na društvenim mrežama nedavno podelila njihove zajedničke momente, u kojima sve pršti od strasti.

Bilja Jevtić o razvodima na estradi: Pevačica razume Draganu i Harisa:

sledeća vest

Srbija

(VIDEO)  Oni su najpopularniji  u Novom Sadu! Oglasile se Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Topola

Svi vinari Šumadije na jednom mestu

Kada je reč o šumadijskim vinima, mnogi prvo pomisle na Oplenac i srpsku Toskanu, kako Topolu zovu zbog bogatog vinogorja. Na desetom Festivalu šumadijskih vina ovog vikenda bilo je čak 150 vina i 30 vinarija koje nisu samo iz topolskih sela.

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

Originalni tekst