Vesna Vukelić Vendi, svojevremeno, brutalno je prokomentarisala navodnu aferu Tanje Savić i Draška Stanivukovića.

Tanja Savić, nakon turbulentnog odnosa sa bivšim mužem i borbe za starateljstvo nad naslednicima, konačno je pronašla životnog saputnika, te već duže vreme uživa u ljubavi sa Muhamedom Mukijem Bešićem.

Međutim, pre veze sa Mukijem, Tanju su naširoko dovodili u vezu sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem.

Foto: ATAIMAGES

 

Ove spekulacije izazavale su ogromnu pažnju, a Vesna Vukelić Vendi tvrdila je tada da joj je Draško rod, te da on nikako ne bi trebalo da bude u vezi sa pevačicom.

Foto: ATAIMAGES

 

– Draško mi je rod, on potiče iz vrlo ugledne i imućne porodice. To je porodica koja je sve stekla poštenim radom, a Draško je divan i pametan momak. Čitam priče da je sa Tanjom Savić, ma šta će njemu takvom nepismena pevačica?!“ – rekla je svojevremeno Vendi u Grand Magazinu.

Sloba Radanović o skandalu sa Darom Bubamarom:

sledeća vest

Sport

Nadam se! Novak prokomentarisao Nadala! Nole oborio još jedan rekord! Federera će ovo posebno zaboleti! Trofej u Kupu putuje u Baskiju! Srbin tragičar!

Fudbal

Trofej u Kupu putuje u Baskiju! Srbin tragičar!

Fudbaleri Atletik Bilbaoa osvajači su Kupa kralja u tekućoj sezoni, pošto su u finalu savladali Majorku nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca 1:1 (4:2)! Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić bio je tragičar tima sa Balearskih ostrva, kada je u trećoj seriji šutirao vrlo neprecizno i time omogućio rivalu iz Baskije da dođe do trofeja!

Maks Ferštapen trijumfovao u Japanu! Još samo malo! Jokić uskoro prestiže Medžika!

NBA

Još samo malo! Jokić uskoro prestiže Medžika!

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Atlantu na domaćem terenu rezultatom 142:110, a najbolji u timu iz Kalifornije Nikola Jokić ostvario je 130. tripl-dabl u karijeri kada je u pitanju regularna sezona.

Originalni tekst