Pevač Darko Lazić, nekoliko nedelja nakon spektakularnog svadbenog veselja, progovorio je o odnosu sa suprugom Katarinom.

Darko Lazić nedavno se oženio svojom partnerkom Katarinom u koju je zaljubljen do ušiju. On je sada otkrio i kako održavaju svoju ljubav i vezu, a i ona je iznela neke stvari koje niko nije znao o pevaču.

– Ljudi ne znaju koliko je on pažljiv, koliko on u stvari svojm bližnjima pruža ljubavi, pažnje, svega… Ja sam njemu rekla: ”Ti mnogo više pružaš drugima, nego što tebi drugi pružaju i zato sam ja tu da to ispravim… ja ću da te razmazim i mislim da sam uspela u tome”. On je to zaslužio – rekla je ona, pa dodala:

Foto: Foto: Maša Banđur

 

– Mislim da je previše dobar prema svima, a smatram da treba da bude oštriji prema nekim ljudima. Što se tiče mana, on ne voli neku organizaciju i disciplinu, a ja sam sušta suprotnost, pa se onda nađemo na pola puta.

Na ovu priču se nadovezao i sam Darko i prokomentarisao Katarinu:

– Ja sam to i tražio… pravu, odvažnu, samouverenu ženu. Šta će mi neka tupava!? Da je gledam samo da bude lepa…šta? – rekao je Darko u emisiji “Magazin In”.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst