Od kako se sazalo za presudu Vrhovnog suda i oduzimanje Severini starateljstva nad sinom, mnoge poznate ličnosti su se oglasile na tu temu i pevačici pružili veliku podršku. Sada je i Jelena Karleuša dala svoj sud i brutalno isprozivala Hrvatsku državu, ali i bišeg supruga Severine Vučković.

Jelena Karleuša se oglasila na svom Instagram profilu i bez dlake na jeziku napisala sve što misli o Hrvatskoj i o Milanu Popoviću. Pevačica je ovim rečima prižila veliku podršku kolegenici Severini Vučković.

Foto: printscreen/Instagram

 

– Ispade ovaj Severinin bivši psiho bitniji i uticajniji u Hrvatskoj i od njihovog premijera i predsednika, suda, zakona, pravde i Boga. Sada, pošto ste se braćo Hrvati pošteno obrukali, jer predugo gledamo nepravdu prema ovoj ženi i pun nam je k*rac, kakve su šanse da mu proverite poslovanje, rekla mi bubica da se tu nešto mulja sa porezom (kad je već korupcija normalna u Hrvatskoj). I vi posle nešto za Srbiju pričate… Eeee moji viii… Ovde bi to Severini bilo rešeno davnih dana. A i imamo sposobne advokate, Severinini su puki amateri. Pošto će i dotični uticajni ovo pročitati, mogu samo da mu poručim: „Šta bih ja tebi brate radila, bio bi prvi muškarac koji je zatrudneo i bio trudan godinama! Nisi ti Srbin, ti si… Da ne lajem…. Zam da budem pogana… Ako te negde nagazim reći ću ti u lice, lako je ovako biti hrabar, a i znam neke koji imaju malo više parica od tebe – napisala je Karleuša na svoj Instagram profilu.


Prva fotografija Petra Graše sa suprugom i ćerkicom: Poznati par pokazao koliko je naslednica porasla (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst