Home Iz minuta u minut Šta ananas, mango i banana imaju zajedničko osim sočnosti?
sta-ananas,-mango-i-banana-imaju-zajednicko-osim-socnosti?

Šta ananas, mango i banana imaju zajedničko osim sočnosti?

49
Vlasnik visuala: Wingate

Šta to ova tri tropska voća imaju zajedničko osim što ponekada dele tanjir u voćnoj salati? Osim što imaju istu boju? Osim par zajedničkih slova?

Svedoci smo pozitivnog rastućeg trenda prelaska korisnika tradicionalnih cigareta na dokazano manje štetnu alternativu u formi vejpova. Brzina kojom raste broj korisnika ove nove kategorije, kompanijama zadaje sve veće izazove kada je u pitanju zadovoljenje apetita svojih potrošača.

Vodeći brendovi na tržištu e-cigareta, SALT i MASKKING, čiji je ekskluzivni zastupnik kompanija Wingate, su od sada sa svojim mnogobrojnim ukusima, dostupni i na Ananas.rs, najvećoj platformi za e-trgovinu. Bukvalno ananas na Ananas.rs-u!

Glavna prednost dostupnosti proizvoda na Ananas platformi jeste brza I jednostavna dostava na teritoriji cele Srbije. Pored dostave na kućnu adresu, omogućeno je preuzimanje porudžbina na preko 50 lokacija Ananas Paketomata, kao I na maloprodajnim mestima koja spadaju u Ananas Paket Zonu.

Kompanija Wingate, pored raznovrsnosti aroma čemu je posebno posvećena, uspešno radi I na širenju svoje prodajne mreže, pa je odatle proizašlo partnerstvo sa ovom platformom.

Poruči ananas sa Ananas.rs-a već danas! Ili ipak mango? A može i banana!

Originalni tekst