Januš i Aneli odlučili su da daju još jednu šansu svojoj ljubavi, što je Uroš teško podneo, jer misli da će ga bivši košarkaš odbaciti nakon pomirenja.

Učesnik „Elite“, Uroš Stanić požalio se danas ukućanima kako ima strah da će ga Janjuš odbaciti nakon što se pomirio sa Aneli. Bojana i Milica su pokušale da ga smire, ali bezuspešno. 

– Meni je drago što su se oni pomirili, ja ne znam kako da se pomirim sa osobom koja mi je psovala majku. Šta ako me on sad odbaci, ja njega stvarno volim – rekao je Uroš, koji je grcao u suzama. 

Foto: Printscreen You Tube

 

– Treba da budeš spreman ako opet budeš odbačen, tako da ne treba da ih gledaš kao da su ti roditelji, nego kao svaku drugu osobu – rekla je Bojana.

– On neće hteti da bleji sa tobom, ako si loš sa njegovom devojkom. Ja mislim da će taj odnos totalno da se promeni – rekla je Milica.

Podsetimo, Uroš je nedavno bio kod Drveta mudrosti kojem je rekao da je spreman da uradi bilo šta kako bi ispunio Janjuševu želju, a to je da dobije psa. Tom prilikom on je dodao kako je Janjušević, pored njegove majke, jedina osoba koja mu želi dobro. 

Foto: printscreen pink tv

 

– To je pas džek rasel, kaže Janjuš da mu je smislio ime, Jaško bi se zvao. Mali je i nemiran, ima tu fleku na oku. l posle svega što je on uradio, ispao je jako velik čovek prema meni, posle moje majke to je jedina osoba koja mi misli dobro. Nikada nijedna osoba mi nije nanela toliko dobrog kao Janjuš. Toliko saveta mi je dao. Mislim da je zaslužio da mu se barem mrvicu odužim i da dobije tog psa kojeg toliko želi. Janjuš je to zaslužio i tek ću mu se za sve odužiti, on je toliko divna osoba. Najdivnija osoba posle moje mame koju sam upoznao. Vidim da mu je stalo do mene – pričao je Stanić.


sledeća vest

Originalni tekst