Pjevačica Jana Todorović nedavno je izjavila da će u isto vrijeme kćeri Cristini Julianproslaviti punoljetstvo i krštenje, a kako prenose srpski mediji, pjevačica će samo na poklone potrošiti oko pola milijuna eura. Više puta je istaknula da je veoma ponosna na svoju obitelj s Kosova i Metohije gdje je i započela karijeru, a kad je upoznala supruga Ivana Todorovića život joj se potpuno promijenio.

  • Ja sam pjevala na Kosmetu. Bila sam radna pjevačica, a kolegica Marina Živković je imala gostovanje u Kosovskoj Mitrovici. Kad me je čula, oduševila se i rekla mi je da mi želi pomoći i upoznati me s bitnim ljudima, da me čisto uveže s cijelom ovom pričom. Eto, ona je mene upoznala s Ivanom i rekla mi je tada da jedan mladi muškarac otvara lokal u Münchenu i da mu treba dobra pjevačica. Ti si kao dijete fenomen i jako mi je žao da ostaneš ovdje, tko sve snima, tko sve radi… Moraš krenuti dalje i to je tako bilo – ispričala je Jana o upoznavanju supruga s kojim je život nastavila u Njemačkoj.

Zanimljivo je da je srpska ‘kraljica bakšiša’ kćer rodila na drugom kontinentu, a da ju je porodio isti ljekar koji je porodio i čuvenu Celine Dion.

  • Otišla sam kod moje kume u Las Vegas, ona i dandanas tamo živi, negdje krajem kolovoza. Bila sam već u poodmakloj trudnoći, 2. studenog sam se porodila i ona je sve to lijepo organizirala. Obišli smo jedno desetak ordinacija. Pretposljednji dan kad sam već imala kartu, povratnu za 12. rujna, nismo našli liječnike, ovo ono… Ona mene zove i kaže: ‘Kumo mislim da je to-to, liječnik koji je porodio Celine Dion, njemu ćemo se obratiti. Netko od njenih kolega je poznavao tog liječnika i mi smo otišli kod njega – prisjetila se Jana.

Poslije preglada Jana je uplatila kaparu, ali se njen suprug ipak uspaničio.

  • Ivan je mene molio jedno 24 sata. ‘Nemoj, molim te, ‘ajmo ipak kući, što ja znam, ovo je preko svijeta. Hoće li se sve poklopiti? Hoće li beba biti kako treba?’. Ja zdrava, prava žena, kako je mene majka moja rodila, ja sam pjevala do punih sedam mjeseci trudnoće… Rekla sam ne, ja ostajem ovdje, našla sam liječnika. Ne mogu se vratiti, dala sam 500 dolara kaparu, tako da sam ostala tamo – ispričala je pjevačica koja je znala da je za budućnost njenog djeteta bolje da se rodi u Americi.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst