Pre više od godinu dana modni kreator Marko Mitanovski pokazao je svoje novo lice, odnosno pol. Naime, posle dugog procesa transformacije postao je žena i promenio ime.

Marko se sada zove Mia i izgleda toliko savršeno da nikada ne biste poverovali da je ova zgodna i prelepa dama rođena kao muškarac.

Šminka, grudi, dugi nokti, negovano lice, duga kosa – svi se okreću za njom. Sada je pokazala i kako izgleda u kupaćem kostimu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Na to se, mora se priznati, ne bi usudio baš svako ko je prošao kroz misiju promene pola. Fotografija koju je objavila na Instagramu nastala je ovih dana, tokom odmora na Hrvatskom primorju.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Razlog je bio opravdan, a trancizija uspešna. Zapravo, više nego uspešna, ako je verovati najnovijim fotografijama.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Vesti

Ova operska diva proglašena je za jednu od najuticajnijih Romkinja u svetu! Domaće i vrhunskog kvaliteta: G-Drive gorivo – za sva vaša putovanja

Društvo

Domaće i vrhunskog kvaliteta: G-Drive gorivo – za sva vaša putovanja

Biti vlasnik vozila danas osim zadovoljstva predstavlja i određene obaveze sa kojima se većina nas susreće, prvenstveno zbog potencijalnih popravki, servisa i onih sitnih kvarova koji mogu da dovedu do višečasovnog čekanja kod mehaničara. Ipak, osim pomoći od automehaničara, postoji i mera prevencije koju možemo i sami da preduzmemo, a to je sipanje kvalitetnog goriva u rezervoar naših automobila.

Ne sme u Informer, ali sme u bife - Ćuta u zabranjenom delu za poslanike (FOTO) Nebojša Bakarec: Raspadanje Narodne stranke! Bake kriju sendvič unucima, ljudi breskve! Ali hrana na plažu ne može tek tako da se unese - šta raditi da vas ne izbace?! Lažni premijer ne odustaje od laži - Kurti: Ove nedelje ćemo obelodaniti da SPC ima veze sa trgovinom oružja Palma: Vi iz opozicije, ako ste za izbore, budite jedinstveni i to kažite!

Politika

Palma: Vi iz opozicije, ako ste za izbore, budite jedinstveni i to kažite!

Jedinstvena Srbija nije za ovakav vid demokratije, odnosno za demonstraciju sile, kakvu smo danas gledali u Skupštini Srbije i prošle nedelje na ulicama Beograda. Dugo sam u parlamentu, ali nikada se nije desilo da se o tri tačke dnevnog reda raspravlja 45 dana i da 45 dana se priča jedno te isto. Demokratija je poštovanje tuđeg mišljenja i da svako kaže šta želi, ali nije demokratija da 6 automobila blokira međunarodni auto put.

Originalni tekst