Kada se zbog posla našao u jednom od najluksuznih hotela u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Nikola je zahvaljujući objavi na Instagramu preko noći postao senzacija. Video-snimak zalaska sunca u Dubaiju videlo je više od 1,6 miliona ljudi, a sve je krenulo tako što je princ iz ovog emirata zapazio Nikolinu objavu.

Sve se desilo totalno spontano, a moja ideja je bila da sa svoje terase snimim zalazak sunca u Dubaiju. Stavio sam aparat na balkon, otišao na večeru i potpuno zaboravio na njega. Tek ujutru sam shvatio da je aparat radio celu noć, a meni nije ostalo ništa drugo nego da snimke podelim s ljudima – rekao je Nikola, i kroz smeh objasnio kako mu je pošlo za rukom da mu se aparat ne istopi na pustinjskom suncu.

Srećom je bio zimski period, a tada u Dubaiju spoljna temperatura znatno padne pred zalazak sunca. Želim da razrešim još jednu dilemu, budući da su me mnogi pitali kako je moguće da je baterija izdržala celu noć. Aparat sam namestio tako da intervalometar radi nekoliko minuta i to je očuvalo bateriju – rekao je Krstić, koji ne prestaje da mašta o novim putovanjima.

Želeo bih da obiđem Afriku, a pogotovo Namibiju jer me fascinira njihova kultura, ali i bogati životinjski svet. Verujem da bi to snimanje bilo prepuno izazova, ali u tome je i poenta – rekao je Nikola, koji sa svojih putovanja po celom svetu nosi lepe uspomene, ali i fotografije.

Moja omiljena fotografija je napravljena u Dubaiju, a završila je na zvaničnom profilu Burdž kalife, najviše zgrade na svetu. Draga mi je jer sam uspeo da na jednoj fotografiji spojim leto i zimu, odnosno svitanje i sumrak, a na njoj je centralni motiv upravo Burž kalifa.

Pogledajte snimak koji je šerovao princ iz Dubaija.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst