Učesnica “Parova” Voljenka Ilić (51) pronađena je mrtva u svom bazenu u Kabareu, u Dominikanskoj Republici.

Voljenka Ilić je bila učesnica sedme sezone “Parova”. Ona je takođe bila veoma popularna devedesetih godina kao denserka i pevačica.

Foto: Prntscreen

 

Voljenka Ilić je rođena u Beogradu, u kom je tokom 90 – ih godina harala estardom. Osim karijere manekenke, Voljenka Ilić je bila i veoma poznata dens pevačica i igračica, čiji su hitovi ,,Samo pleši”, ,,Jednom se voli” i ,,Voljena” bili među must – have hitovima na plejlistama brojnih klubova i diskoteka.

U sedmoj sezoni „Parova“ Voljenka je provela osam meseci. U rijalitiju se pokazala kao prava dama koja je bila vrlo elokventna, kulturna i žena koja ima šta da kaže. Nije se ustručavala da priča o svom privatnom i ljubavnom životu koji je bio veoma turbulentan.

Njena životna ispovest gledaoce je prikovala za male ekrane. Neke od njenih najvećih ljubavi, za vreme njenog boravka u rijalitiju, bili su na doživotnoj robiji.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst