Balkanska zvezda održala je koncert u Vrnjačkoj Banji gde je pevala sa ogrnutom zastavom.

Folk zvezda Ceca Ražnatović je ispričala da se pred nastup pomolila Bogu. Ona je u nedelju imala spektakularni koncert, a publiku je posebno oduševila kada se ogrnuta zastavom na kojoj je pisalo “srpska majka”!

Foto: Prinskrin

 

– Ceo život molim Boga da ne izginem na bini dok sam na štiklama! Bilo bi lakše da pevam u patikama, ali ne ide… Zato se često izuvam, pogotovo ako mi je obuća neudobna. Bina je “pogubna” za moje noge i članke jer su često ispod tepiha daske, pa je nezgodno kada gazim – rekla je Ceca za emisiju “Ekskluzivno”.

Foto: Ata

 

Ona je otkrila da li je počela da snima nove pesme:

– Pored ovakvih starih pesama, ne mogu da spuštam kriterijume, zato još nisam snimila novi album. Kad zapevam pesmu “Lepotan”, kažem da je iz 1989. godine, a iz publike se javljaju oni koji su rođeni 1999. i 2009! Drago mi je što moje pesme slušaju sve generacije. Do sledećeg leta, ako Bog da, imaću novi album.

Foto: Prinskrin

 

Ražnatovićeva u međuvremenu često na društvenim mrežama objavljuje pesme svojih mlađih kolega:

– Nisam sebična i znam koliko mi je na početku karijere značilo kada bi me pohvalio neko ko je veliko ime na estradi. To je za mene bio vetar u leđa i zašto ja sada ne bih bila podrška nekim novim generacijama?!

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Vesti

Gordana i Branislav nisu gubili nadu! A onda im se na Ivanjdan desilo čudo Šiptari navijaju za smenu Vulina

Politika

Šiptari navijaju za smenu Vulina

Na šiptarskom portalu “Insajderi” objavljen je tekst u kome se jasno vidi da šiptari navijaju za smenu prvog čoveka srpske bezbednosno informativne agencije BIA, Aleksandra Vulina

Milatović se sreo s patrijarhom Obišao hram Svetog Save I u Štrpcu postoji spisak za hapšenje Srba: Hitno ispitati šta se krije iza navoda Verujemo u Srbiju koja odlučuje sama! Vučević i Glišić obišli Borski okrug Milatović se zahvalio Vučiću na gostoprimstvu: Nazdravio sam ovim rečima! Razgovarali smo otvoreno i iskreno (FOTO) Novi napad na Srbe na KiM Zapaljena kuća porodice Jozić

KURTIJEV TEROR

Novi napad na Srbe na KiM Zapaljena kuća porodice Jozić

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je prethodne noći zapaljena kuća povratničke porodice Jozić u selu Verić, kod Istoka gde su ovakvi napadi česta pojava, što potvrđuje, kako se navodi, nesposobnost, ali pre svega izostanak želje i dobre volje Prištine da ovakva događanja onemogući i stvori uslove za suživot na Kosovu i Metohiji.

Originalni tekst