U prvom kolu Lige šampiona Azije od 18 časova sastaće se Ahal i Al Feiha.

СРПСКА КОЛОНИЈА У ЛИГИ ШАМПИОНА: Павков и Стојковић на занимљивом гостовању

FOTO: Profimedia

Biće ovo okršaj između šampiona Turkmenistana i ekipe Al Feiha koja je učešće u azijskoj Ligi šampiona izborila osvajanjem Kraljevskog kupa Saudijske Arabije u sezoni 2021/2022. 

Obe ekipe se ne mogu pohvaliti trenutnim formama. Domaćin se nalazi na šestoj poziciji u prvenstvu sa samo 16 osvojenih bodova iz 13 mečeva što je za 20 manje od lidera prvenstva ekipe Arkadaga.

Al Feiha za koju nastupaju Vladimir Stojković i Milan Pavkov a koju sa klupe predvodi Vuk Rašović je slabo krenula u novoj sezoni. Ima samo jednu pobedu iz šest mečeva i drži trenutno desetu poziciju što je za jedno mesto iznad plasmana koji je ova ekipa ostvarila prethodne sezone. Ukoliko ne krene da pobeđuje Rašovićev tim će se boriti za opstanak u sve jačoj ligi Saudijske Arabije.

Problem ekipe je efikasnost a srpski napadač Milan Pavkov je u slaboj formi. Poslednji gol je postigao još u januaru mesecu ali ruku na srce ne provodi ni mnogo vremena na terenu.

Biće ovo prvi susret ove dva rivala mi prednost dajemo gostima s obzirom na veliku razliku u kvalitetu između nacionalnih šampionata Turkmenistana i Saudijske Arabije.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

NI PUTIN SE OVOG NE BI SETIO: Svet u neverici, ovaj trofej je Andrej Rubljov dobio u Nemačkoj! (FOTO/VIDEO)

Originalni tekst