Pevačica Konstrakta sledeće nedelje predstavljaće Srbiju na „Evroviziji“ u Italiji, a reakcije širom Evrope na njenu pesmu su mahom pozitivne, te joj kladionice predviđaju plasman u finale.

Međutim, ima i onih koji nisu oduševljeni Konstraktom. Među njima je i naša glumica Eva Ras, kojoj smeta kako umetnica priča o pandemiji koronavirusa.

– Važno je da je bilo pandemije i da je ona oduševljena što je bilo pandemije. Ona smatra da je bilo dobro što je bilo pandemije, jer smo mi tako došli do sebe. Nemojte pričati pozitivno za nešto što je celu planetu bacilo unazad. Mi smo svi osiromašili. Ne možete za nešto tako loše da kažete da je pandemija bila dobra – govori besno Eva, pa ističe da joj je „muka Konstrakte“.

eva-ras-toma
Foto: Alo/Dejan Briza

– Ne znam šta je mislila, ali jedva čekam da mi izađe iz života. Ja sam završila – rekla je glumica u svom stilu za „Puls Srbije“, koja je i ranije pričala otvoreno o našoj predstavnici na najvećem muzičkom festivalu.

– Ja ne znam šta je njih inspirisalo na to, ali mene je jeza podilazila kad sam slušala njenu pesmu, a kad sam te latinske rečenice na Guglu prevela onda sam bila potpuno šokirana. Ta rečenica da umetnica mora biti zdrava je direktno bila uvreda protiv mene – tvrdila je glumica za „Grand magazin“.

Diplomatski skandal u Italiji, Konstraktu nije dočekao niko iz srpske ambasade

Izvor: Blic

Original Article