U PERIODU od 17. do 26. juna 2023. godine, u Berlinu je održana Specijalna Olimpijada, a boje Srbije branilo je osamdeset dvoje sportista.

СРПСКА ДЕЛЕГАЦИЈА ДОНЕЛА ИЗ БЕРЛИНА ЧАК 20 МЕДАЉА: Компанија MaxBet традиционално подржала наше спортисте

Foto: Promo

Uz podršku kompanije MaxBet koja tradicionalno pomaže sportske aktivnosti osoba sa posebnim potrebama, srpski sportisti postigli su izvanredne rezultate i doneli kući ukupno 20 medalja.

Ekipa „Hendi sport” iz Zrenjanina, koja je deo srpske delegacije, zaslužila je posebno priznanje jer su osvojili čak 7 medalja. Ova ekipa, koja broji jedanaest članova, pokazala je izvanredno umeće i talenat i s razlogom mogu biti inspiracija svima nama.

Kompanija MaxBet, kroz svoj program podrške sportu osoba sa posebnim potrebama nastavlja da afirmiše inkluzivnost i podržava sportiste koji se suočavaju sa raznim izazovima.

Specijalna Olimpijada predstavlja izuzetnu priliku za sportiste sa posebnim potrebama da se takmiče na najvišem nivou i pokažu svoje talente i veštine. Upravo zbog toga je podrška kompanija poput MaxBeta od velikog značaja, jer pruža sportistima neophodnu podršku i ohrabrenje.

Osvajanje 20 medalja na Specijalnoj Olimpijadi u Berlinu predstavlja veliki uspeh za srpske sportiste i dokazuje njihovu posvećenost i upornost.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite OVDE svoj primerak knjige “Serviraj za pobedu” i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst