JEDNA devojka iz Srbije podelila je svoje nemilo iskustvo tokom letovanja u Grčkoj.

СРПКИЊИ ЗА 20 МИНУТА ЛЕТОВАЊЕ ПОСТАЛО КОШМАР: Корисници на мрежама кују план како да ово спрече

Foto: N.Živanović

Ona je na drušvenoj mreži FB u grupi “Grčka Info” saopštila da su joj lopovi obili kola i pokupili sve što je imala u njima.

– Jedno veliko razočarenje,ovo mi se nigde do sad desilo, da odemo u Solun da posetimo Zejtilinik u 11h, i za manje od 20 min dok smo prošli unutra došli lopovi i obili auto i sve pokupili sto sam imala u auto, sreća pa sam nosila dokumenta samnom….jedno veliko razočaranje i nikad više tamo ne letujem… – objavila je devojka.

Mnogi korisnici su komentarlisali da su zapanjeni brojem krađa u Grčkoj, a među njima i jedan predlog kako se zaštiti od lopova.

– Jedan, možda naivan predlog. Trenutno je sezona, dosta naših dolazi na Zejtinlik, možda da se međusobno ispomognete. Da onaj ko je završio obilazak ne krene odmah, već da sačeka sledećeg ko je završio, pa da onda ostane on i tako u krug. Tako bi uvek bilo nekoga na parkingu – napisao je jedan od korisnika i za ovaj “navian predlog” dobio veliki broj lajkova.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UPOZORAVAM SVE: Ukrajinski ministar najavio pozive Ukrajini da pregovara sa Rusijom

JE L GLEDATE? Ove rečenice je izgovarao monstrum iz Gradačaca dok je ubijao

JE L’ GLEDATE? Ove rečenice je izgovarao monstrum iz Gradačaca dok je ubijao

PRE nego što je presudio sebi, serijski ubica iz pakla Nermin Sulejmanović (35) zavio je juče Gradačac u Bosni i Hercegovini u crno. Najpre je, prenoseći uživo na “Instagramu”, pred očima rođene ćerkice, ubio svoju nevenčanu suprugu Nevzetu Hećimović, koju je prethodno zlostavljao, jer ga je prijavila za nasilje. Na jezivom snimku čuje se dečji plač, dok se na sve strane videla krv.

12. 08. 2023. u 07: 18

Originalni tekst