Nekadašnjoj misici se život promenio udajom za milionera, kojem je rodila četvoro dece.

Jelena bin Drai danas je udata za milionera u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, međutim, nije se oduvek baškarila u izobilju.

Naime, Jelena je živela u selu Žabalj, kod Novog Sada, a proslavila se 1998. godine kada je postala Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta. Kasnije se venčala sa bogatim biznismenom, a spekulacije o njihovom braku svakodnevno kolaju.

– Naravno da živim u haremu. Ja sam vampirizovana Hurem. Moj muž je Sultan Veličanstveni, to već znate, a srećom ima još 147 žena i tokom ove pandemije ne moram da patim i da ga viđam svaki dan – rekla je Jelena u šali jednom prilikom, prenosi Blic.

Par ima ćerku Asiju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida. Jelena je otkrila i da se u njihovoj kući podjednako poštuju svi verski praznici, kako njegovi, tako i njeni.

– Uvek svečano, kao i slava i Božić ili bilo koji islamski praznik. U našoj kući se sve slavi i poštuje po običajima koji nalažu. Farbaju se jaja, sprema se domaća srpska hrana, deca se kucaju jajima. Celu tradiciju iz Srbije smo preneli ovde – ispričala je ona jednom prilikom.

sledeća vest

Originalni tekst