Ako ste aktivni na društvenim mrežama, onda vam je sigurno u nekom trenutku “iskočila” atraktivna plavuša u skupocenoj garderobi. Zbog njenog prezimena, ali i izgleda, mnogi su mislili da je Ruskinja. Zapravo, Milica Polskaja je rođena u Boru, kasnije se preselila u Niš, a danas živi u Kazahstanu.

Milica Polskaja nekada je izgledala drugačije – takmičila se za Omit Niša, a danas pliva u luksuzu u Almatiju. Studirala je Pravni fakultet i bavila se manekenstvom.

Nekad je bila promoterka, a danas je jedna od najpoznatijih influenserki na Instagramu i Tik- toku.

Duga plava kosa, silikonske grudi, tanani struk i duge noge. Da, baš tako izgleda Milica, a ima četvoro dece. Ona je više puta istakla da je veliki ljubitelj estetskih korekcija i da voli velike grudi kao i pune usne.

instagram printscreen/mmm_still_limited_edition

Milica je u jednom svom videu na Jutjubu navela da joj je novac za ugradnju silikona u grudi obezbedio deka, a onda je pojasnila kako je manufacture toga došlo.

Zapravo, istina je da mi nije deka rekao da su mi grudi male, već mi je to rekla baka. Deka je sestri i meni ostavio određenu sumu novca u banci koju smo mogle da potrošimo kada napunimo 18 godina, a ja sam rešila da ih potrošim na operaciju. Tako je i nastala izjava: “Deka mi je kupio prve grudi – rekla je ona jednom prilikom.

Pored grudi, korigovala je nos i usne, ali kako kaže tu planira da se zaustavi.

Ne želim da preterujem. Trenutno sam zadovoljna svojim “barbi” izgledom – rekla je Milica.

Na Instagramu je prati skoro 350.000 ljudi, a ako je suditi po objavama, Milica danas uživa u životu na visokoj nozi. Ne samo da deli trenutke iz privatnog života, nego se često hvali skupocenim poklonima, egzotičnim destinacijama, markiranom garderobom i raskošnim načinom života, zahvaljujući suprugu.

Milica svog izabranika vešto krije. Nikada nije objavila njegovo lice, već na svakoj fotografiji stavlja stikere kojima ga sakriva. Atraktivna plavuša udata je za misterioznog, prebogatog Kazahstanca, a u snimcima često priča o njihovom braku. Tako je jednom prilikom otkrila da su se upoznali u jednom klubu u Dubaiju, gde je svojevremeno živela i radila.

instagram printscreen/mmm_still_limited_edition

On je na prvi sastanak došao sa velikim buketom ruža i bombonjerom u obliku srca. Ja nisam znala ruski, on nije znao engleski, mi smo se sporazumevali rukama i nogama. Sve to je trajalo četiri sata. Poljubili smo se na trećem sastanku – ispričala je Milica i otkrila kako joj je on rekao da ga ju je sam Bog poslao njemu.

Mnogi pratioci joj izjavljuju ljubav, javljaju se i oni kojima treba pomoć, ali ima i zlobnih komentara, kakvi su oni da je prepuna silikona i da je sva “predimenzionirana”.

Začudo, na jedan od njenih Jutjub snimaka javile su se uglavnom devojke i žene ponajviše iz Srbije, ali i regiona.

Prepune su reči hvale za njen izgled, ali joj dele i savete kako da izgleda još bolje, “lepša si bez ekstenzija”, “kafena boje kose ističe tvoje oči” i slično.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst