Život turskog glumca i pevača Ozdžana Deniza ispunili su porodični skandali, optužbe za nasilje i borba za starateljstvo. Iza sebe ima dva braka, a sada je konačno ponovo srećan.

Turskog glumca smo zavoleli u seriji 'Istanbulska nevesta'
Turskog glumca smo zavoleli u seriji “Istanbulska nevesta”foto: Printscreen/Instagram/ozcandeniz

Jedan od popularnih turskih glumaca koje su Srpkinje obožavale, bio je i glumac Ozdžan Deniz (50) kojeg svi pamtimo po ulozi u seriji “Istanbulska nevesta”.

Daleko od reflektora i blistavih uloga, njegov život je bio ispunjen skandalima.

Podsetimo, on iza sebe ima dva braka. Sa glumicom Handan Deniz je bio u braku od 1991. do 2000. godine. 

Za nju i dan-danas ima samo reči hvale:

– Handan je izvrsna glumica i bila je partnerka sa kojom sam se najbolje slagao. Nas dvoje smo proveli mnoge godine zajedno, bila mi je velika podrška, kao i ja njoj. Jednostavno, životi su nam krenuli u različitim smerovima, a uprkos što više nismo u braku, izuzetno je cenim -rekao je on jednom prilikom.

Nakon razvoda je dugo bio sam, a prema pisanju medija, tada su mu život ispunile veze za jednu noć i nestalan ljubavni život.

Sa drugom suprugom Fejzom Aktan se venčao u tajnosti 2018. godine, ali je sreća potrajala jedva godinu dana.

Iz drugog braka ima i sina Kuzeja, a sa bivšom supruom je vodio bitku za starateljstvo. 

Fejza je optužila Ozdžana za fizičko zlostavljanje, a on nju da nije dobra majka njihovom sinu Kuzeju.

– Svog sina viđam četiri puta mesečno. To nije dovoljno ni meni ni sinu. Nisam se čuo s njim već 10 dana. Danas mu je rođendan, a ja ne mogu da ga ni vidim ni čujem. Zahtevam da sud pripiše meni apsolutno starateljstvo nad njim. Ovo mi uništava život, ne mogu više ovako – izjavio je glumac svojevremeno na sudu. 

Na kraju je starateljstvo dodeljeno majci, ali je povećan i broj dana tokom kojih Ozdžan može da viđa sina. 

Prema pisanju stranih medija, razlog za krah glumčevog drugog braka bilo je nekontrolisano trošenje Frejze Aktan, što je primoralo Ozdžana da joj oduzme kartice. 

  • Konačno pronašao sreću

Nakon godina burnog života oivičenim skandalima, glumac se skrasio pored 23 godina mlađe modne dizajnerke Samar Dagdar (27).

Vezu su započeli početkom 2021. godine, a venčali su se krajem januara.

Trenutno uživaju u medenom mesecu u Dubaiju. 

Kako možemo da vidimo na njihovim društvenim mrežama, mlada je izgledala prelepo u raskošnoj venčanici, dok je mladoženja nosi bež odelo. 

Originalni tekst