AKTUELNO

Horoskop

SREĆKOVIĆI! Ovo su TRI HOROSKOPSKA znaka koja prati velika SREĆA U KOCKANJU

Izvor: Pink.rs, Foto: Pixabay.com ||

Astrologija je jedna vrlo egzaktna nauka. Iako mnogi sumnjaju u njenu postojanost i tačnost, vreme je pokazalo ispravnost svih tvrdnji koje su ovaj entitet priznali kao validan deo naše svakodnevnice.

Horoskopski znaci su tu veoma bitni, jer svaki ima neku svoju osobenost koja na ovaj ili onaj način utiče na igru.

Astrolozi tvrde da su osobe rođene u znaku Vodolije jedne od najboljih kada treba sačuvati smirenost za poker stolom. Po prirodi vrlo hladnokrvne i proračunate, individue ovog vodenog znaka su donekle škrte sa emocijama, tako da im nije teško da "nabace kamenu facu" čak i u momentima kada u rukama drže najjače karte.

Nikada nećete znati da li blefiraju ili ne, jer jednostavno, njihova urođena oholost će vam se činiti sumnjivom u svakom slučaju.

Foto: Pixabay.com

Slična je priča i sa Jarčevima. Za razliku od Vodolija, osobe ovog horoskopskog znaka nisu bezosećajne, već su jednostavno smirene i, kako bi neki rekli, "kul". One igraju svoju igru, veoma su uporne i negde na tom putu naučile su da im puls i mimika lica budu konstantni bez nekih velikih oscilacija.

Ta upornost i smirenost znaju da frustriraju rivale, tako da na duge staze, Jarčevi su uvek u prednosti u odnosu na sve ostale igrače.

Blizanci su zbog svoje dvojake ličnosti takođe teški za čitanje. Jednostavno, vi ne znate kako će osoba u ovom znaku da odreaguje, jer i sama ima dve totalno suprotne dimenzije u sebi.

Čak i ako vam se učini da ste našli neki tik i da imate obrazac ponašanja vašeg protivnika rođenog u ovom znaku, to vam ništa ne garantuje, jer u jednom momentu ona druga strana može da se pojavi i poruši celu vašu koncepciju. Najbolji primer za osobu rođenu u ovom znaku je Novak Đoković. Svi njegovi veliki mečevi su oduvek imali dve strane.

Prema istraživanjima, emotivne Ribe nisu među onima koji se snalaze dobro u poker obračunima. Njihova hipersenzitivnost lako odaje obrasce ponašanja za stolom, i isto tako ne umeju da blefiraju. Usled svega toga Ribe znaju da izgube racionalnost i odigraju par ruka koje nisu baš logične i preporučljive i na taj način dovedu sebe i neku nelagodnu situaciju.

Autor: Z.L.

Domaći

UHVAĆENI NA DELU! Maja u Carevom zagrljaju daleko od Janjuševi OČIJU! (PAPARACO)

Horoskop

SREĆKOVIĆI: OVO su četiri HOROSKOPSKA znaka kojima će danas SVE IĆI OD RUKE

Horoskop

Ova TRI HOROSKOPSKA znaka su zaista POSEBNA, svaki na svoj način

Zadruga

VEĆ JE POČELO ANALIZIRANJE! Zadrugari OGOVARALI dve nove takmičarke, pa se potrudile da RASKRINKAJU navodnu aferu Sandre i oženjenog Nikole! (VIDEO)

Domaći

OVO JE ŽIVOTNA PRIČA JELICE SRETENOVIĆ Najmlađi je student koji je ikada upisao FDU, a udala se već u devetnaestoj – ove detalje niste znali

Zadruga

'KOD MENE JE POLOŽILA ONOG DANA KAD…' Milica i Mensur odgovorili na prozivke Mine Vrbaški, Ajdarpašić stao u zaštitu sadašnje devojke! (VIDEO)

Original Article