Dečko Dragane Mićalović još uvijek je titula koju treba osvojiti nakon što je prošlo već duže vrijeme otkako se posljednji put usudila da u javnosti ima svoju jaču polovinu. O ljubavnom životu poznate glumice nerijetko se špekuliše, a ona uglavnom tihuje kada je za njega pitaju. Ipak, njeni potezi na društvenim mrežama katkad mogu da nagovijeste razvoj događaja i na tom planu, pa je Dragana nedavno učinila nešto zaista rijetko. Naime, ona je objavila fotografije koje svjedoče trenucima u kojima je s jednim muškarcem.

ZA OVOG POLITIČARA BRENA JE TREBALA DA SE UDA: Bivši dečko Lepe Brene otkrio nepoznate detalje

Nije poznato da li je u pitanju dečko Dragane Mićalović, ali činjenica da je već nekoliko puta objavila njihove zajedničke fotografije govori dovoljno. Međutim, kada malo detaljnije zagrebete po površini jasno je i kako glasi njegovo ime i samim tim koje bi prirode mogla da bude njihova veza. Dečko na fotografijama je Miloš Majstorović i zaposlen je kao trener u istom fitnes centru koji posjećuje poznata glumica.

Kako stvari stoje, dečko Dragane Mićalović sigurno je njen lični trener i dobar prijatelj, a da li je zauzeo i tu prvu titulu ostaje da se vidi. Na fotografijama su zajedno tokom jednog od treninga a glumica je Miloša uhvatila za ruku. U svakom slučaju, glumica se čini sretnom i zadovoljnom i nimalo se ne libi da dijeli te trenutke sa čitavim svijetom, pa neka svako misli šta želi.

(Express/pink.rs)

The post SREĆA I OSMIJESI SE NE KRIJU: Dragana Mićalović upecala nevjerovatanog frajera appeared first on Express.

Original Article