BEOGRAD/MELBURN, 18. januar 2022, (Njuz) – Srđan Đoković, otac najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, počeo je pripreme za sledeće izdanje Australijan opena tako što je započeo kopanje tunela do Australije.

Đoković stariji u kopanje je krenuo sa Dorćola, iz teniskog centra “Novak”, a planira da izbije na terenu “Rod Lejver Arena” početkom januara sledeće godine.

Iz izvora bliskih porodici Đoković saznajemo da je Srđan čvrsto rešio da pomogne Novaku da sledeće godine izbegne birokratske probleme kakvi su ga ove godine onemogućili da nastupi na Australijan openu.

– Srđan smatra da ne možeš imati problema na granici ako uopšte ne pređeš granicu i nada se da će, ukoliko bude dublje kopao, doći do slojeva zemljine kore koji nisu u nadležnosti australijske granične policije. On apeluje na sve građane, kojima je stalo da pomognu borcu za slobodu kakav je Novak Đoković, da se jave u sportski centar na Dorćolu sa pijucima, lopatama, krampovima i ostalom opremom i pomognu da se tunel do Melburna iskopa što pre – navodi naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, s obzirom na to da je Novak Đoković poprilično okrenut alternativnoj medicini, ovo se može smatrati i njegovim ulaskom u svet alternativnog putovanja i transporta.

– Stručni konsultantni Srđana Đokovića u ovom poduhvatu biće doktor Branimir Nestorović, koji se teorijski već dosta bavio alternativnim putovanjima, konkretno putovanjem kroz vreme, a u delu poduhvata koji se tiče samog kopanja savete će mu davati Semir Osmanagaić, izumitelj i vlasnik “Bosanskih piramida”. Srđan je takođe pokušao da se oko australijskih propisa o ulascima u zemlju preko podzemnih tunela konsultuje sa generalom Mojteom Gađoom, ali do sada nije uspeo da stupi u kontakt sa njim – objasnio je izvor Njuza.

Reporter Njuza obišao je danas sveže iskopanu rupu na Dorćolu. Srđana Đokovića nažalost tamo nismo zatekli, a kako nam je rekao jedan od zaposlenih u sportskom centru, Đoković stariji se sada nalazi otprilike u Ripnju.

Iako Srđana nismo zatekli, u blizini rupe stoji tabla sa precrtanom siluetom kengura i natpisom: “Ovako su isto i za Isusa kopali tunel. Dogodine u Melburnu!”

Nenad Milosavljević

The post Srđan Đoković počeo da kopa tunel do Australije appeared first on Njuz.net.

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)