Prvog „radnog dana“ na Olimpijskim igrama u Parizu Damir Mikec, srpski strelac, je zablistao.

СРБИН ЈЕ ЧУДО: Дамир Микец најбољи у квалификацијама на Олимпијским играма!

FOTO: Darko Dozet

On je, naime, bio najbolji u kvalifikacijama u pucanju vazdušnim pištoljem, i sa prvo mesta plasirao se u veliko olimpijsko finale

On je ostvario rezultat od 584 kruga, čime je nadmašio kompletnu konkurenciju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Drugi je bio Italijan Federiko Nilo Maldini sa 581, a treće mesto u kvalifiakcijama podelili su Nemac Kristijan Rajc i Vonho Li iz Južne koreje sa po 580, s tim da je nemački strelac 22 puta pogodio „čistu“ desetku (Mikec 17 puta, ali je srpski olimpijac bio u ukupnom rezultatu bolji od svih drugih takmičara koji su uzeli učešće u kvalifikacijama).

Damir Mikec je u prvoj seriji ostvario čak 99 kruga, u drugoj 97, u trećoj 96, u četvrtoj 98, a onda u petoj i šestoj po 97.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Kada je finale discipline u kojoj puca Damir Mikec?

Olimpijsko finale discipline vazdušni pištolj – deset metara je u nedelju, 28. jula, od 9.30, a učestvuju osmorica najboljih

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima – pratite na posebnoj stranici portala „Novosti“ posvećnoj Olimpijskim igrama u Parizu.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: „FOKUS NAM JE PARIZ 2024“: Basketaš Strahinja Stojačić za „Novosti“ o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst