Ključa ispunjena pariska Arena na gradskim vratima „Šapel“, a navijači Zvezde daleko su glasniji od domaćina.

СРБИЈА – КОСОВО! Ове речи одзвањају у париској хали (ВИДЕО)

Foto: Goran Čvorović

Ovakvo navijanje daje vetar u leđa našim košarkašima.

„Ustanite Delije!“ i „Svi u napad, ‘ajmo, ‘ajde“, samo je deo navijačkog repertoara koji pokreće Zvezdine košarkaše i daje ritam utakmici.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

U jednom trenutku zagrmelo je „Srbija Kosovo“ iz grla svih zvezdinih navijača, a onda su se dve navijačke grupe dugo dozivale „odjekom“ preko cele hale. Kasnije tokom meča Delije su ponovile podršku na ovaj način.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Ne staju Zvezdaši od samo početka. Među zastavama, ističe se i jedna s crveno-belim prugama, grbom Crvene zvezde i grada Beograda.

Još pred Arenom okupio se veliki broj pristalica u crveno-belim dresovima. Mnogi od njih bili su Srbi iz Pariza, ali bilo je i onih koji su došli iz Srbije.

Među onima sa srpskim zastavama i Zvezdinim obeležjima bili su i Andrija i Helena iz Pariza, Đorđe iz Kraljeva, na utakmicu su iz Beograda došli i predsednik udruženja sportskih novinara Aleksandar Simić, predsednik Matice iseljenika Miodrag Jakišić…

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

Foto: Goran Čvorović

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst