Srpski košarkaš Nikola Jokić okarakterisao je poraz od Amerikanaca u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu kao najveći u svojoj karijeri.

СРБИЈА ЋЕ ГА САДА ДРУГАЧИЈЕ ГЛЕДАТИ! Никола Јокић открио који му је пораз најтежи у каријери

FOTO: Tanjug/AP

Podsećamo, Srbija je u polufinalu Olimpijskih igara vodila skoro ceo meč, ali su Lebron Džejms i društvo uz pomoć sudija slomili otpor „orlova“ i trijumfovali. Nikola je meč završio sa 17 poena i 11 asistencija.

– Bila je dobra utakmica. Sigurno najveći poraz u mojoj karijeri do sada. Velika šansa, ali eto… Na kraju su nas pobedili. Neki ljudi će gledati to kao normalan poraz, nama koji smo igrali sigurno je bio najteži poraz u karijeri – iskren je bio Jokić pred novinarima u Abu Dabiju, prenosi portal B92, i ovim priznanjem sigurno promenio mišljenje navijačima koji su ga godinama kritikovali da mu igranje za Srbiju ništa ne znači.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Pričao je naš košarkaš i o odlasku selektora Svetislava Pešića sa klupe Srbije. Želeo bi Jokić da selektor ostane popularni Kari.

– Pa, ne znam… Ja sam sa trenerom uvek u dobrim odnosima i, normalno, želim da ostane. Mislim da je to na njemu, a ne na nama, tako da mi ćemo sigurno, ako je on selektor, da damo sve od sebe na terenu. Ako odluči da ne nastavi, mislim da ćemo svakako da ga podržimo, jer mislim da je za ovih nekoliko godina uradio veliku stvar za našu košarku – dodao je Nikola Jokić.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst