SRPSKA tekbol reprezentacija Srbije odbranila je titulu svetskog šampiona. Srpski dubl Nikola Mitro i Bogdan Marojević dokazali su da niko nije bolji od Srbije u ovom interesantnom i sve popularnijem sportu.

СРБИ ОДБРАНИЛИ ТИТУЛУ СВЕТСКОГ ШАМПИОНА! Ови момци су поново најбољи на планети

FOTO: Sportski savez Srbije

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar ove organizacije Goran Marinković razgovarali su sa delegacijom koju su pored zlatnog dubla činili i Ivan Ćurković, počasni predsednik, Stevan Popov, sportski direktor i Ognjen Paripović, predsednik Srpskog saveza za sportsku rekreaciju i tekbol.

– Od srca čestitam Nikoli i Bogdanu, kao i celom rukovodstvu saveza. Veliki je uspeh dva puta zaredom biti prvak sveta. Dokazali ste da odlično radite. Nadam se da ćete uspeti da uz što bolju promociju tekbol oformite bazu reprezentativaca, koji bi nastavili da nižu uspehe. Ovaj sport je veoma interesantan, u usponu je i u svetu ali i u Srbiji. Uz vaše odlične predloge i interesovanje verujem da će tekbol u Srbiji biti poznat i dostupan svima – rekao je Štefanek.

Marinković se pridružio čestitkama i otkrio neke od zajedničkih planova za narednu godinu.

– U Tekbol savezu su izrazili želju da promovišu ovaj sport kroz akcije Sportskog saveza Srbije, tako ćemo pre svega na Malim sajmovima a potom i Velikom sajmu sporta moći da deci prezentujemo tekbol. Sportski savez Srbije trudiće se da pomogne šampione sveta i nadamo se novim uspesima – rekao je generalni sekretar Sportskog saveza Srbije.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite OVDE svoj primerak knjige “Serviraj za pobedu” i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst