DELOVALO je da je sve gotovo i da će doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović da se vrati u Austriju iz Beča, klub u kome je počeo karijeru, ali je došlo do preokreta.

СРАМОТНО, ДИРЕКТОР АУСТРИЈЕ ВРЕЂАО ДРАГОВИЋА: Бивши Звездин штопер не може да верује шта је доживео, навијачи бесни

FOTO: FK Crvena zvezda

Aleksandar Dragović se na lep način oprostio od srpskog šampiona nakon tri uspešne sezone u Beogradu. Želja štopera je bila da se vrati u Austriju, klub čija je legenda, uz Davida Alabu. 

Direktora kluba Austrije Manuel Ortlehner (44) bio je na utakmici reprezentacije, a kada ga je jedan navijač pitao o ugovoru za Aleksandra Dragovića, klupski čelnik je pao u vatru.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– On je ludak! Idiot! Lud – urlao je Ortlehner, a njegova reakcija dokumentovana je na snimku, prenosi tamošnji medij „Heute„.

Navijači Austrije su u čudu i mnogo ljuti na direktora. Mediji iz Beča tražili su izjavu od Manuela Ortlehnera, da obrazloži zašto i zbog čega je vređao Dragovića. Nažalost nisu je dobili.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Klub je poručio da je sve između Orlehnera i Dragovića u najboljem redu, ali su pokušali da se operu tvrdeći da je Dragović tražio više novca, što list navodi da nije tačno, a navodno razlog leži u drugim stvarima. 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst