SRPSKI teniser Novak Đoković nalazi se u četvrtfinalu Australijan opena, gde igra protiv Tejlora Frica, neugodnog Amerikanca, ali ni najbolji igrač sveta ne igra kako zna i ume.

СРАМНЕ РЕЧИ НОВАКОМРСЦА: Огласио се човек који не може очима да види Ђоковића и поново бриљирао

FOTO: Tanjug/AP

Nešto mu nedostaje, ali pomislili su svi da podiže svoju igru, ipak, naleteo je opet na nešto težeg rivala, koji ga muči, dok je to prokomentarisao i Ben Rotenberg, čuveni američki novinar koji prati tenis, a koji je poznat i kao najveći hejter Novaka Đokovića.

On je komentarisao Novakovu igru, gde je rekao da mora pod hitno da podigne nivo na kom igra.

– Verujem da će Đoković značajno podići svoj nivo, jer ako bude ovako igrao protiv Sinera, prebiće ga (Janik) – rekao je Ben Rotenberg, koji očigledno želi da vidi Novaka kako gubi na Australijan openu. 

I trust Djokovic will raise his level considerably.

Because if he plays like this against Jannik Sinner, he would get trounced.#AusOpen — Ben Rothenberg (@BenRothenberg) January 23, 2024

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ĐORĐE PETROVIĆ SPUŠTA NOVU ROLETNU: Čelsi mora da prebrodi gol zaostatka kako bi se po deseti put plasirao u finale EFL kupa

BRUKA AUSTRALIJAN OPENA! Novak Đoković oštro kažnjen, a Karlos Alkaraz - nonšalantno slavi kad mu vreme nije (VIDEO)

Da li alkohol zaista UBIJA bakterije i viruse

Da li alkohol zaista UBIJA bakterije i viruse

ČESTO moćemo čuti da „alkohol ubija bakterije“ ili da ubija klice svih vrsta (bakterije, gljivice, viruse…) i da valja „trgnuti“ nešto žestoko kad nas hvata prehlada, spopada želučani virus, kao što bez bojazni srknemo iz tuđe čaše sa žestokim pićem jer tako „ne možemo ništa pokupiti, alkohol ubije sve“. No ispijanje votke ili rakije izgleda ipak neće ubiti klice u našem telu.

21. 01. 2024. u 09: 21

Originalni tekst