Ustaški portali pokrenuli su sramotnu kampanju protiv Anđele Ignjatović Breskvice.

Anđela Ignjatović Breskvica u trci je za ovogodišnjeg predstavnika Srbije na „Evroviziji“, a njena pesma „Gnezdo orlovo“ pobrala je simpatije publike, ali i pokrenula veliku polemiku u regionu.

Na društvenim mrežama pojavile su se sramotne tvrdnje da tekst numere poziva na genocid i etničko čišćenje, a ustaški portal Net.Hr. otišao je korak dalje, pa objavio sramotan tekst o srpskoj pevačici.

Foto: E-stock

 

Citiramo deo teksta gorepomenutog medija, čiji novinar se ili nije dobro izrazio ili pojma nema o životu, ali jedno je sigurno – a to je da meša terminologiju.

„Srpska pevačica Breskvica, pravim imenom Anđela Ignjatović, osuđivana je za nacionalizam i genocid zbog pesme ‘Gnezdo orlovo’ kojom će nastupiti na ovogodišnjem srpskom izboru za pesmu ‘Evrovizije'“.

Foto: E-stock

 

Podsetimo, Anđela Ignjatović Breskvica jedan je od favorita na ovogodišnjem izboru „Pesma za Evroviziju“, a pored nje najviše simpatija javnosti prikupila je Teya Dora, i to pesmom „Lila ramonda“, koju je nazvala po cvetu Natalijina ramonda, simbolu primirja u Prvom svetskom ratu.


Ekskluzivno! Pogledajte prvi ples Slobe i Jelene: Ori se pesma sa jakom porukom, na ovo bi malo koja žena ostala ravnodušna (FOTO/VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst