Stoja se pohvalila bujnim grudima i ravnim stomakom dok je pozirala u minijaturnom kupaćem.

Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja (51) otputovala je na odmor u Hrvatsku, odakle je na svom Instagram profilu podelila fotografiju u kupaćem kostimu. 

Stoja je dugo godina vodila borbu sa viškom kilograma, a na osnovu poslednje fotografije možemo videti da je pevačica dovela liniju do savršenstva. 

Foto: Instagram printscreen/stoja_institucija

 

Stoja je slikala “selfi” dok je ležala na plaži, a na sebi je imala narandžasti kupaći sa cvetnim detaljima. Pevačica je skinula bretele kupaćeg, što je dodatno istaklo njene bujne grudi koje samo što nisu ispale. Ono što je svima pored toga zapalo za oko jeste i njen ravan stomak. 

“Najbolja u svakom pogledu”, “Prelepa”, “Doterala si se”, samo su se nizali komentari.

Pevačica je, išla na liposukciju, ali je sve što je radila da poboljša izgled bilo kontraproduktivno zato što obožavaoci nisu hteli da je čuju za nju kao tamo neku mršavicu jer su navikli da je onako narodski zdrava i jedra i da na njoj sve puca.

Foto: Instagram printsceen/stoja_institucija

 

– Jedno vreme sam bila smršala, nisam jela ništa. Bila sam gladna. Pila sam sokove sve vreme. Imala sam savršenu liniju, sada već davne, 2003. Promenila sam lični opis, ali ljudi me nisu prihvatili. Tada su počeli da me pljuju. Govorili su da sam nikakva. Posle sam se opet predala hrani da im ugodim – rekla je Stoja nedavno za “Republiku”.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Otpevala je čuveni hit

sledeća vest

Originalni tekst