Miljana Kulić se nedavno iz Austrije vratila u rodni Niš, a po povratku je za medije ispričala sve detalje vezane za njen odlazak kod Zole, koji je sada putem Instagrama odgovorio na njene prozivke.

Rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je disfalifikovana iz „Elite 7“, zbog agresivnog ponašanja. Nišlijka je nakon samo par dana po izlasku iz „Bele kuće“, otišla u posetu Lazaru Čoliću Zoli, koji se trenutno nalazi u Beču.

Foto: E-Stock

 

Miljana je u Austriji provela nekoliko dana, a po povratku je za medije ispričala svoju verziju ovog putovanja, koje je inače propraćeno raznim kontroverzama.

Kulićeva je za medije navela da njen, sada već bivši partner, Lazar, koristi raznorazne opijate, te da je to jedan od razloga zbog kog se vratila u Srbiju. Međutim, Zola ističe da je spreman da ide na poligraf kako bi dokazao da govori istinu.

Foto: Društvene mreže

 

– Reče devojka koja mi je izvadila kuhinjski nož i rekla: „Sakrij ovo, molim te, dok spavamo, da mi ne bi svašta palo na pamet!“ Spreman sam na sve poligrafe na svetu da odgovorim. Posle toga mi dođe u šest ujutro i lupa na vrata! Kajne Zolander – napisao je Čolić.

Podsetimo, Miljana je juče rekla da je boli glava od Lazara, kao i da joj je on tražio novac za nedozvoljene supstance: 

– On mi je obećao da neće više da se drogira, a ne prestaje da konzumira marihuanu, mene je glava bolela ceo dan, jer on ne prestaje da puši. Obećao mi je da neće više ni lekove za smirenje da konzumira, a ne kokain i ostalo. I to je prekršio, a meni narkoman ne treba. Koliko god da sam ga volela, ja njega ne poznajem više i ovo je kraj. Čim sam to sve videla, odmah sam se vratila u Niš, mojoj kući. Ne želim više da pričam o njemu i ne želim da me niko više pita za njega – rekla je Miljana za Alo.


sledeća vest

Originalni tekst