Takmičari su po uputstvima Velikog šefa birali kog takmičara bi vratili u rijaliti program.

Veliki šef poslao je pismo na adresu „Bele kuće“, te ga je Slađa Poršelina, ovonedeljni vođa, pročitala cimerima.

„Draga „Elito“, više od 20 učesnika je regularno napustilo ovo takmičenje od početka, pa do danas. Želimo da čujemo koga biste vi vratili u „Elitu“, kao i razlog. Sada će svako od vas ustati i reći razlog zbog čega biste baš tu osobu vratili u Elitu, pozdrav, Veliki šef“, glasilo je pismo.

– Ja bih vratila Vanju Živić, jako je komunikativna, pravi drug, zabavna je. Definitivno je Vanja osoba koju bih ja vratila u „Elitu“, ukoliko stvarno postoji mogućnost, ja bih je rado videla – rekla je, najpre, Žana.

– Ja bih vratio Vanju, dobro se istakla u ovoj sezoni, mnogi su ostali koji to ne zaslužuju, koji iznose tuđa mišljenja, a ne svoja – rekao je Ša.

Foto: Youtube printscreen

 

– Pa, Pabla. Imao je svoje ispade pred kraj, nisu mi se neke stvari dopale. Kada je bio vođa, tokom te podele, svašta nešto je fino rekao, a posle toga je splaslo sve to o čemu je pričao. To bih mu zamerio, a inače sve ovo ostalo, gotivan mi je lik – rekao je Anđelo.

– Ja bih Vanju vratio, jer mislim da bi sada sve iznosila za stolom, mnogi ljudi se pokaju kada izađu – rekao je Đedović.

– Meni je Vivijen ostavila dubok trag ovde, ona je jako odana, Jasmina Ana, Ramiz, pa onda Tamara majka četvoro ili šestoro dece. Slađa Bošković, ona je ostavila dubok trag ovde. Između njih svih, moj glas ću dati Sari Marbelji – rekao je Mića.

Foto: Youtube printscreen

 

– Vanja Živić zaslužuje ovde da se vrati, znala je uvek da da savete, prva je pričala sa mnom kada mi je bilo teško – rekla je Aneli.

– Što se tiče mene, Mensur je regularno napustio takmičenje, ja bih njega vratila, a ako ne, onda Miku bih vratila – rekla je Miljana.

Karleuša u gaćicama usred Beograda, na njoj nakit od 28 hiljada evra! Seks-bomba izdominirala, internet je stao (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst