Pevačica Silvija Jung osvojila je simpatije publike tokom učešća u muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno“ a popularnost koju je sticala godinama kroz karijeru pomogla joj je da na miru sabere utiske i da, verovali li ne, odloži početak Nove godine.

Silvija je naime objavila moćnu poruku na „Instagramu“, u kojoj je najavila da će ova godina biti u njenom znaku kada je muzika u pitanju. Mnogo se pisalo o njenoj saradnji sa poznatim nemačkim reperom, a sudeći po njenom storiju verujemo da će taj duet uskoro ugledati svetlost dana.

Foto: printscreen instagram

 

– Ceo svet u novu godinu ulazi 1. januara, ja sam odlučila da moja 2024. počne 1. februara. Januar je za mene bio probni mesec u kom sam imala vremena da donesem bitne muzičke odluke. Očekujte neočekivano, ljubim vas – napisala je pevačica na društvenoj mreži „Instagram“.

Podsetimo, Silvija je ranije izjavila da je svoju muzičku avanturu počela sa zrelijih 40 godina, i da je verovala da se sve dešava u pravom trenutku i da godine nisu prepreka za ostvarenje snova.

Možda sam počela kasno, ali ljubav prema muzici i želja za izražavanjem kroz nju nisu vezane za broj godina. Verujem da svako ima svoje vreme i da se snovi ostvaruju onda kada treba – izjavila je Jungova jednom prilikom. 


Originalni tekst