Kako javljaju nemački i britanski mediji, policija je u Berlinu pred finale Evropskog prvenstva u fudbalu sprečila potencijalno ogromnu tragediju – teroristički napad koji je za cilj imao fan zonu sa hiljadama engleskih navijača.

СПРЕЧЕН ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД НА ФИНАЛУ ЕУРО 2024! Полиција у последњи час ухапсила терористе, хиљаде могле да погину

FOTO: Tanjug/AP

Naime, sedam dana nakon što je Španija pobedila Englesku u vrlo uzbudljivom meču za titulu kontinentalnog prvaka, obelodanjeno je da je u poslednji čas nemačka policija sprečila da teroristi ugroze bezbednost gostiju sa Ostrva.

„San“ ističe da su specijalne snage nemačke policije upale u stanove trojice sumnjivih lica, koji su izgleda želeli da „neposredno napadnu fan zonu Engleza u berlinskom Brajtšajdplacu“.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Tri osobe su uhapšene u koordinisanim racijama u obližnjem Potsdamu, a na tri adrese traženo je za pet sumnjivih osoba koje su „nadgledale“ pomenutu lokaciju i veliku crkvu u blizini.

„Te osobe su od ranije poznate policiji kao podržavaoci Islamske države i bili su pod prismotrom“, ističe portparol policije Berlina.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Na istom mestu na kome su prošle nedelje bile hiljade navijača Engleske, 2016. godine su džihadisti kamionom uleteli u „Božićni market“, ubivši 12 ljudi i povredivši njih 56.

BONUS VIDEO: Inijesta o Jamalu: Za šesnaestogodišnjaka nije normalno to što radi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

DEBI SRPSKOG STRUČNJAKA: Dejan Stanković je doveden u prestonicu da vrati gladijatore u sam vrh ruskog fudbala

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva „specijana vojna operacija“, dolaze iz sfere sporta.

21. 07. 2024. u 17:13

Originalni tekst