Na kraju godine prilika je bila da se prijatelji sporta okupe na jednom mestu. Emisija „Sportlight“ ih je u prethodnih 128 epizoda okupljala pojedinačno, a sada su ih Igor Miklja i Kompanija SOCCERBET sve zajedno ugostili. U restoranu „Trattoria Sette Nani”, na adresi Kralja Petra 20 u Beogradu, okupio se krem domaćeg sporta. Ugledni treneri, sportisti, funkcioneri, ali i glumci i ostali iz filmske industrije, proveli su nekoliko sati uz piće i ketering uživajući i prepričavajući događaje od kojih bi se napisale sportske knjige.

„Sportlight” и SOCCERBET окупили крем српског спорта

Foto: Promo

Aleksandar Trifunović, Gordan Petrić, Milovan Rajevac, Zoran Savić, Miodrag Grof Božović, Srđan Dragojević, Nikola Jovanović, Rade Zalad, Mirko Poledica, Dragiša Binić i mnogi drugi ulepšali su događaj.

– Zaista divno druženje i lepa prilika da se vidimo. Hteo bih da poželim Igoru Miklji i SOCCERBET-u sve najlepše u 2024. godini. Mnogo uspeha na poslovnom planu, ali iznad svega zdravlja i sreće. Ovakve emisije su ono što i sam biram da gledam jer je kvalitetno i edukativno – kazao je Milovan Rajevac.

Foto: Promo

Čestitkama se pridružio i Dragiša Binić.

– Ovde je više poseta prijatelja nego oficijalni koktel. Prilika da se vidimo, ispričamo i uživamo u godini koju ispraćamo. Želim da bude što više lepih momenata u 2024. kako vama, tako i vašim igračima – poručio nam je Dragiša Binić.

Na kraju, zvezda večeri. Dejan Bodiroga je došao u restoran, a u tom momentu nema osobe koja nije bila oduševljena prisustvom istinske legende. Veliki Bodiroga je uvećao zaista skup sjajnih zvezda prisutnih na ovom druženju.

Foto: Promo

Emisija „Sportlight“ je u proteklom periodu među najgledanijima. Brojne ekskluzivne priče, gosti iz zemlje i inostranstva i teme koje zanimaju sportsku i širu javnost.

Kompanija SOCCERBET je ponosna što je partner ovakve emisije. Očekujte u 2024. još više sjajnih priča i ekskluzivnih gostiju.

Srećna Nova godina!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst