Foto: Jovan R.

Ukoliko ste mislili da na ovim prostorima ne možete imati ultimativno iskustvo sa primesama svemirskog praha i doživljaja koji kao da je sa druge planete – prevarili ste se! Ovog leta, EXIT festival je poseban po mnogo čemu. Sklapanjem prvog generalnog partnerstva u istoriji EXIT-a, dva domaća super brenda EXIT i Gorki List našla su na zajedničkom zadatku da postave nove standarde festivalskog doživljaja na našim prostorima.

„Velika nam je privilegija što je baš sa Gorkim Listom sklopljena najveća saradnja koju je EXIT festival imao do sada. Verujemo da je spoj kultnog  ukusa i inspirativnog zvuka preplavio veliki broj posetilaca već prvog dana festivala i doprineo stvaranju nesvakidašnjeg festivalskog iskustva, kao i da će upravo po tome pamtiti i naše partnerstvo“, ističe Vojin Đorđević, kreator i osnivač brenda Gorki List.

Foto: Jovan R.

Glavna zvezda večeri na Gorki List Main Stage-u bili su electro-punk pioniri The Prodigy. Njihov energičan nastup oduševio je publiku i podigao atmosferu na najviši nivo. Blicevi su sijali, ali osmesi iz publike još više. Pored Prodigy-ja, nastup gitarske senzacije Viagra Boys propraćen je uz veliko oduševljenje fanova, gromoglasan aplauz, kao i fantastične plesne pokrete. Zajednički talenat pomenutih izvođača, ali i mnogih drugih koji su se svoju strast i muzičko umeće ostavili na ovoj bini, stvorili su nezaboravne trenutke koji će se sigurno dugo prepričavati.

Najveća novina na ovogodišnjem izdanju festivala su tri Gorki List VIP zone, od kojih su dve sa sjajnom pozicijom na Main Stage-u, a jedna sa spektakularnim pogledom na Dance Arenu. Ove posebne zone su mesta gde su se susrele javne ličnosti, zaljubljenici kvalitetnog muzičkog ukusa i verni prijatelji brenda. Postavkom ovih VIP zona, i iskustvo se podiglo na nivo maksimalnog uživanja budući da su se gosti prepustili zvuku globalno najtraženijih izvođača sa najboljih mogućih pozicija. Posetioci su imali priliku i da se osveže na Gorkom baru, gde su servirani izvanredni kokteli na bazi omiljenog likera, a posebnu pažnju privukao je Gorkić i njegove četiri originalne etikete. Među brojnim poznatim javnim ličnostima koji su uživali u Gorki List Vip zonama su poznata glumica Ivana Dudić, DJ i producent Coeus, voditelj Filip Čukanović, kao i influenseri Biljana Stojiljković (@bidzovan), Miloš Ivanović (@losmipanda), Mila Mihajlović (@milali1), Gleb (@glebfeels) i mnogi drugi.

Foto: Jovan R.

Danas je drugi dan EXIT-a, a mi nastavljamo da se prepuštamo nezaboravnom doživljaju koji nam ovogodišnje izdanje festivala donosi. 

Originalni tekst