Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić odlučila je da napusti Beograd i ode na more, a mnogi sumnjaju da je otišla u Hrvatsku kod verenika, Filipa Cara.

Danima unazad spekuliše se o odnosu pobednice “Zadruge 6”, Aleks Nikolić i njenog verenika, Filipa Cara.

Foto: Instagram printscreen/alex_mima_official

 

Nakon izlaska iz rijalitija u kojem su se verili, imali su nekoliko burnih svađa zbog kojih su se čak otpratili sa društvenih mreža, ali su na put svim spekulacijama stali ističući da se ponekad posvađaju, što je, kako kažu, normalno za ljubavnu vezu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Paparaco je nedavno uhvatio Aleks u jednom tržnom centru kako šopinguje, a ona je sada sve bacila u rebus novom objavom.

Naime, objavila je fotografiju kako pije kafu, dok se u pozadini vidi velika vodena površina i zelenilo.

Svi se pitaju da li je spakovala kofere i vratila se kod Cara u Crikvenicu, ili je odlučila da da sebi oduška i ode sama na more.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst