Prije 10 godina pojavila se u popularnoj regionalnoj emisiji iz koje je izašla kao najpopularnija učesnica

Starleta Soraja Vučelić postala je poznata nakon četvrte sezone ‘Big Brothera’, a danas njezina popularnost raste svakim danom zbog njezinog nesvakidašnjeg izgleda.

Na malim ekranima pojavila se prije 10 godina, a danas izgleda neprepoznatljivo. Svoj izgled promijenila je velikim brojem plastičnih operacija koje je radila po cijelom tijelu. U emisiju ‘Big Brother’ ušla je kao studentica psihologije, a za sebe je govorila da voli izlaske, provod i luksuzan život. Iako nije pobijedila u svojoj sezoni, postala je svakako najpopularnija učesnica emisije ikad.

Foto: Youtub/Printscreen
Foto: Youtub/Printscreen

Nakon izlaska nekoliko je puta bila u centru skandala, a bila je i s nekim poznatim muškarcima s kojima je živjela glamuroznim životom. Veliki uspjeh za starletu bile su i naslovnice u poznatom časopisu ‘Playboy’.

Već tokom emisije su se na njoj mogle primijetiti estetske korekcije, poput onih koje je napravila na svojim grudima. Do sad je imala već nekoliko operacija grudi, a mnogi smatraju da je Soraja pretjerala te da bi trebala stati. Uz operacije grudi, pobrinula se i za svoj savršeni osmjeh tako što je popravila zube.

Foto: Youtube/Screenshot
Foto: Youtube/Screenshot

Grudi i zubi nisu jedina stvar koju je Vučelić promijenila. Čak četiri puta operirala je nos, a povećala je i usta. Navodno je i izvadila nekoliko rebara kako bi imala manji struk.

Foto: Instagram/Miroslav Lelas/Pixsell
Foto: Instagram/Miroslav Lelas/Pixsell

Sorajin život nije oduvijek bio glamurozan. Imala je teški period u svom djetinjstvu jer je rano ostala bez majke koju su izbacili iz kuće jer je ostala trudna, a zbog toga je starleta morala provesti dio svog djetinjstva u udomiteljskim porodicama.

(express/24sata)

The post Soraja Vučelić proslavila se u reality showu, zbog korekcija danas izgleda neprepoznatljivo appeared first on Express.

Original Article