Soraja Vučelić oglasila se prvi put poslije saobraćajne nesreće koju je doživjela prije nekoliko dana u Albaniji i otkrila da se osjeća dobro, kao i to da je izašla iz bolnice.

Starleta želi da stane na put spekulacijama koje su se posljednjih dana pojavile o njenom zdravstvenom stanju i ljubavnom životu. Soraja otkriva detalje udesa, ali i dečka od kojeg se navodno skrivala u bolnici nakon saobraćajne nesreće.

-Primorana sam da reagujem. Prvo moram da kažem da muškarac sa kojim me dovodite u vezu nije dečko sa kojim sam ja u bilo kakvom odnosu. Mene niko nije pozvao da me pita bilo šta o tome, već piše ko šta hoće i navodi insinuacije koje nemaju vezu sa mnom. Jedino što je tačno da sam imala udes – rekla je prvo Soraja, pa dodala:

-Na sreću, prošla sam s lakšim povredama i brzo sam puštena na kućno lječenje. Želim ovim putem da zamoli da me niko ne dovodi u vezu sa oženjenim muškarcima i sa ljudima koje i ne poznajem. Moj emotivni partner je totalno druga osoba od one sa kojom me javnost povezuje. Zato moram da reagujem da se laž ne bi širila u pogrešnom smjeru – rekla je starleta.

-U svakom slučaju ukoliko se nastavi da me neko od medija povezuje sa muškarcima koji nisu moji partner bit ću prinuđena da reagujem – rekla je Soraja i poruča da se osjeća dobro, ali da joj predstoji oporavak narednih mjeseci.

Inače, Soraja nije upravljala vozilom niti je njen automobil uništen.

(Express/Kurir)

The post Soraja izašla iz bolnice: Prva izjava za medije, otkrila u kakvom je stanju appeared first on Express.

Original Article